bosch kts 800 truck diagnostics brochure mk

of 4 /4
01 KTS 800 T�uck: Професионално решение за комерцијални возила KTS 800 Truck: DCU 130 и KTS Truck модул Комплетен систем за комерцијални возила Интегрирана рачка за раката Вдаден USB приклучок Hot swap функција Уреди во согласност со потребите на автосервисот Ñ Лесно ракување на DCU 130 кој има вградена рачка за раката на задната страна од уредот. Ñ Цврсто куќиште со 13 инчен екран на допир. Ñ Вдаден USB приклучок за да се овозможи заштитно поврзување на dongle. Ñ Видливите карактеристики на возилото може да се документираат со интегрираната камера и потребните резервни делови може да бидат фотографирани. Модуларен концепт со Дијагностичката Контролна Единица Ñ Особено за распоредување во автосервисот, цврстиот DCU 130 ги контролира сите уреди за тестирање и дијагностика од Бош, на пример новиот FSA 500. Со KTS 800 Truck и софтверскиот пакет ESI[Tronic] за камион и а втосервисите до б ива т комплетно решение за дијаг ностика на лесни комерцијални возила, камиони, автобуси и приколки. Мобилен комплетен систем Ñ Ново! KTS 800 Truck: Дијагностика за непосредна употреба на контролната единица DCU 130 и мобилниот KTS Truck модул. Ñ Две литиум јонски батерии кои овозможуват мобилно распоредување на DCU 130 насекаде во работилницата па дури и за време на тест возење. Мобилни работа во текот на долги периоди Ñ Вклучува две литиум-јонски батерии. Ñ Една батерија е доволно за да се продолжи со работа во работилницата. Ñ Ако е потребно батериите можат да се заменат без прекин за време на работа hot swap функција.

Author: mak-obd

Post on 05-Dec-2014

342 views

Category:

Automotive


1 download

Embed Size (px)

DESCRIPTION

Професионално решение за комерцијални возила. Со KTS 800 Truck и софтверскиот пакет ESI[Tronic] за камиони автосервисите добиват комплетно решение за дијагностика на лесни комерцијални возила, камиони, автобуси и приколки. KTS Truck е идеално ново решение за автосервиси на комерцијални возила кои веќе имаат компјутер. https://www.facebook.com/MAKOBD

TRANSCRIPT

  • 1. KTS 800 Truck ESI[Tronic] , , . ! KTS 800 Truck: DCU 130 KTS Truck . DCU 130 . - . 01 KTS 800 Truck: KTS 800 Truck: DCU 130 KTS Truck DCU 130 . 13 . USB dongle. . , DCU 130 , FSA 500. . hot swap . USB Hot swap
  • 2. 02 KTS Truck: KTS Truck Bluetooth DCU 130 Intel Merom 1.06 GHz 2- , Windows 7, 2 GB , 250 GB . 13.3 WXGA , 1280 x 800 dpi , 2 , Bluetooth 1 2, WLAN, 10/100 Mbit. 4 : WLAN, Bluetooth, , /. 2 USB 2.0 1 USB 2.0 1 RJ45 10/100 Mbit 1 1 - 2 - 14,4 V, 32 Wh. , IP 54 (IP 65 ) 0 40 C 355 x 262 x 42 mm (W x H x D ) KTS Truck . KTS Truck , , . DCU 130, PC . Bluetooth , 100 m. Bluetooth USB . . KTS Truck : Windows XP, Windows Vista Windows 7. USB KTS Truck . LED USB Bluetooth
  • 3. 03 ESI[tronic] Truck: , ESI[Tronic] , , , . , ZF , Sachs, Lemfrder Boge, ZF. ESI[Tronic] , . , , , . ESI[Tronic] , , . , , , , . Vehicle information ECU ( )
  • 4. 04 : , , , . ESI[Tronic] : , , . . . : ZF MAKOBD http://www.makobd.com https://www.facebook.com/MAKOBD [email protected]