Category:

Documents

0 download

DESCRIPTION

Her er kampprogrammet til kampen mellem Aarhus Fremad og Jammerbugt FC den 17/04-2014.

KAMpopTAKT

Det er mig en stor fornøjelse, at byde velkommen til dagens kamp mod Jammerbugten.

Vores gæster kommer her til Riisvangen med en frisk sejr i bagagen. det blev 2-0 i det nordjyske lokalopgør mod Thisted. Jammerbugten er er velorganiseret og veltrænet mand-skab. holdet er en kombination af mange dygtige unge spillere og et par ældre folk, med stor erfaring. her er den venstrebenede forsvarsspiller Martin pedersen, tidligere bl.a AaB og Vejle, den nok mest kendte af slagsen.

For vores eget vedkommende fik vi senest et uafgjort resultat med hjem fra vores udebanetur til Middelfart. den kom hjem via en sen udligning fra peter Rask. Vores præstation var en blanding af en dårlig første halvleg, og god anden halvleg.

I forhold til dagens opgør håber vi naturligt nok på at kunne medbringe indsatsen fra de sidste 45 minutter fra Middelfart-kampen, til samtlige 90 minutter idag, da kun en god halvleg sikkert ikke er nok hvis vi skal gøre os forhåbninger om at hente point idag. dertil er dagens gæster et for godt hold!

Med både håb og tro på en god præstation og et godt resultat.