gs2011

4
Gavekort på gratis adgang til Legelandet Århus til alle deltagere Grøn start arrangeres af Virup IF i samarbejde med vore sponsorer Købmand Schjeldahl AGF Talentskole Legelandet Århus Fodboldgolf Hovedsponsor Virup IF Præmiesponsor Stævnesponsor Præmiesponsor VIRUP IF PRÆSENTERER GRØN START 2011

Vi vil gerne deltage i Grøn Start 2011

Stævneledelsen forbeholder sig ret til at sortere deltagende hold efter vurdering af styrke i forhold til ønske om

størst mulige jævnbyrdighed.

Klubnavn, række (i forhold til efterår 2011) og tilmeldt niveau i turneringen:

Piger Drenge

Pris: 300,- pr. 7 mands hold / 400,- pr. 11 mands hold

Der er præmier som understøtter sammenholdet til vinderne i hver række og individuel afsluttende konkurrence

med præmier efter hver række er færdigspillet.

(2 discipliner til de ”individuelle” konkurrencer – præmie til hele holdet til vindere)

Gratis frugt og fribillet til Legelandet til alle deltagere!

Mulighed for køb af mad og drikke!

Kontaktinformationer

Holdansvarlig/navn

Telefonnummer / E-mail

Tilmeldingen sendes til: [email protected], eller Virup Skovvej 7, 8530 Hjortshøj senest den 20. juni 2011

Spørgsmål kan stiles til: Jens Spanfelt på telefon nummer 28183350

Betaling skal ske til stævnetelt umiddelbart ved ankomst til stævnet!

Velkommen til GRØN START 2011.

GRØN START er et 2 dags ministævne arrangeret af Virup IF og er tænkt som en mulighed for at ”pudse” formen &

få de sidste detaljer på plads før efterårssæsonen starter

Stævnet er således en god mulighed for at spille passende træningskampe og kan også give gode sociale relationer

for med- og modspillere i nærområdet.

Temaet for arrangementet er sammenhold/den grønne tanke & præmierne består derfor af fælles oplevelser & der

er gratis frisk frugt/grønt til spillere og ledere under stævnet.

Som noget nyt i år modtager alle deltagerne en fribillet til Legelandet Århus.

Rækker

Der spilles kampe i rækkerne:

U11 Piger, U12 Piger, U13 Piger, U10 Drenge, U11 Drenge, U12 Drenge, U14 Drenge, U15 Drenge (2 rækker)

Kampe for U10 til U12 samt U14 drenge spilles på 7 mands bane & kampe for U13 piger og U15 drenge spilles på 11

mands bane – 11 mands kampene dømmes af eksterne dommere.

Turneringsform

Kampene spilles som enkeltvis halvlege – hvis der står uafgjort når en halvleg er spillet færdig afgøres halvlegen ved

amerikansk straffesparkskonkurrence hvor en spiller alene med målmanden fra midten af banen skal score indenfor

10 sekunder.

Der skydes først 5 gange pr. hold & hvis stillingen stadigvæk er uafgjort efter disse 2x5 forsøg fortsættes med en ny

spiller indtil et af holdene har flere mål på det samme antal forsøg.

Hvis der er scoret i halvlegen gives 2 point til vinderen af halvlegen (ordinær spilletid eller straffesparkskonkurrence)

– hvis stillingen efter ordinær spil i stedet var 0-0 (før straffe) gives 1 point for halvlegen til vinderen (efter straffe).

Der kræves altså scoring for at få 2 point.

Herefter starter 2. halvleg fra 0-0 som afvikles på samme måde.

Udover ovenstående spilles med sædvanlige regler dog med en spilletid på 2x15 for U10 til U12 (7 mands hold) og

2x25 for U13 til U15 (11 mands hold) samt U14 drenge (7 mands)

Målscoren (ordinær kamp) har kun betydning i tilfælde af pointlighed for placeringen.

Kampene afvikles på Virup IF`s baner ved Virupskoven. Pga. faciliteterne anbefales det at alle holdene klæder om

hjemmefra.

Tankerne bag

Den ovenstående afviklingsform af kampene er tænkt som en mulighed for holdene til at kunne bruge alle spillerne i

forskellige sammenhænge – på denne måde ”risikerer” man ikke hele butikken ved at ændre lidt på

sammensætningen og opstillingen, da man ikke har tabt selve kampen efter en uheldig halvleg. Derudover er formen

et forsøg på at opfordre holdene til at angribe frem for at forsvare ved uafgjort kort før tid. (0-0 i en halvleg giver kun

mulighed for at vinde 1 points - mens eksempelvis 1-1 giver mulighed for at vinde 2 points) Straffesparksformen er

for at få bolden og driblinger så meget med i spillet som muligt.